Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Kati Kozmetika | +36 (30) 279-47-58 | 1144 Budapest [ Zugló ], Ond Vezér út 43.
Kérdése van? Írja meg nekem!
Kérem, adja meg a nevét!Kérem, helyes e-mail címet adjon meg!


System 75TM fülbelövés

Szeretne divatos fülbevalót gyorsan és fájdalommentesen? Az Ön számára a legfontosabb az egészség és ezért megköveteli a legmagasabb fokú higiéniát? Akkor a legjobb helyen jár!

Fülbelövésre tökéletesen alkalmas, divatos fülbevalók széles választékát kínáljuk. Az általunk használt System 75TM megfelel a higiénia és a sterilitás, illetve az európai higiéniai szabványok valamennyi követelményének.

A legnagyobb fokú minőség és a biztonság garantálva! A fülbelövés egy élvezetes kaland, próbálja ki! 

Bejelentkezés : Varga Dorina +3630 513 0292 

Mi az a higiénikus fülbelövés?
A higiénikus füllyukasztás a fülcimpának és a fül felső porcrészének steril fülbevalóval, könnyen kezelhető füllyukasztó-rendszerrel történő kilyukasztását jelenti. A füllyukasztást végző szakember hozzá sem ér a vendég füléhez.

Gyors, gyengéd és fájdalommentes
A fülbevaló vékony szúróhegyével történő, gyakorlatilag hangtalan és szinte fájdalommentes füllyukasztás többé már nem csak vágyálom.

Hangtalan
Nincsenek többé könnyek - felejtse el a gyerekeket megriasztó hangokat.

 

Rendkívül higiénikus
A füllyukasztó szakember hozzá sem ér a steril fülbevalóhoz, kapocshoz, illetve a kapszulához.

 Fülbelövő pisztoly

Gyors gyógyulás
A kapocsnak a fülbevalóra történő automatikus és pontos felhelyezése, valamint a vékony szúróhegy biztosítják az optimális gyógyulást.

Kevesebb fertőzés a gyermekek és az allergiások között
A System 75TM választéka 14 és 18 karátos arany-, illetve titánfülbevalókat is tartalmaz. Ezek pedig csökkentik az allergiás reakciók kockázatát.

Fülbelövésre alkalmas ékszerek
Valamennyi steril és egyszer használatos kapszula egy kapcsot, valamint egy- széles választékban rendelkezésre álló- fülbevalót tartalmaz. Ezek a divatos fülbevalók alkalmasak a fülbelövésre és már az első naptól, alkalmi ékszerként is viselhetők.

Különböző, kiváló anyagból készült fülbevalók széles választéka áll a rendelkezésére:

  • Swarovski kristály
  • Nikkelmentes orvosi fém
  • Titanium
  • 14 és 18 karátos arany

A fülbelövést végző szakember elmagyarázza Önnek a fülbelövés műveletét, illetve tájékoztatja a vonatkozó dolgokról. Javasoljuk, hogy a művelet megkezdés előtt gondosan olvassa el, és írja alá a hozzájárulási nyilatkozatot. Csak ezt követően végezhető el a fülbelövés a higiéniai követelményeknek megfelelően.

Gyerekek, illetve a 18. életévüket be nem töltött fiatalok esetében szülői / gondviselői hozzájárulás, valamint nyilatkozatnak a szülő / gondviselő által a fülbelövő szakember előtt történő aláírás szükséges.

A gyógyulási időszak alatt javasoljuk, hogy naponta többször is tisztítsa meg az átlyukasztás környékét elöl és hátul. Ehhez javasoljuk a Studex utókezelő folyadékának használatát. Ügyeljen arra, hogy a gyógyulási folyamat során szappan és egyéb kozmetikum ne kerüljön a sebbe.

 

 

 

 
 

Kati Kozmetika, Zugló | Minden jog fenntartva © 2020