Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Kati Kozmetika | +36 (30) 279-47-58 | 1144 Budapest [ Zugló ], Ond Vezér út 43.
Kérdése van? Írja meg nekem!
Kérem, adja meg a nevét!Kérem, helyes e-mail címet adjon meg!


Gyantázás

IPL tartós szőrtelenítésMíg a borotválással és a szőrtelenítő krémek alkalmazásával csak 1-2 napig marad szőrtelen a bőrfelület, addig a gyantázás,waxolás hosszabb távra, akár 3-4 hétre is megoldást jelenthet. Hetekig sima, bársonyos marad a bőr és a szúrós borosta helyett egyre puhább, vékonyabb szálak nőnek vissza, melyek kevésbé irritálóak.

 

 

Kozmetikámban kétféle módszerrel dolgozom:

  • Patronos gyantával,wax használata
  • Spatulás elasztikus gyantával,wax használatával (ezt ajánlom intim területekre)

Mindkét esetben különböző típusú gyantákat,waxokat tudok ajánlani a vendégeknek a bőrtípusuk szerint.

☆☆☆ ÚJ termékek a kozmetikában az ITALWAX termékek,amelyekkel nem törnek be a szőrszálak,nem gyullad be a szőrtüsző,nincs benőtt szőrszál,nincs allergiás reakció,parabén mentes termékek!!! ☆☆☆

 

ELASZTIKUS GYANTÁK,WAXOK

Justwax multiflex berry gyanta

Precíz designer gyanta, aminek az abszolút különlegessége, hogy innovatív összetevőinek köszönhetően, nem tapad a szőrszálakhoz (természetesen a bőrhöz sem), hanem ezeket körülöleli. Ezáltal, ez egy többirányúnak hívott gyanta. 

A gyantázni kívánt felületen használjunk egy megfelelő előkezelőt, majd oda-vissza / körözös mozdulatokkal visszük fel a gyantát egy spatula segítségével.  Miután ez megszilárdult és már nem tapad, egy határozott mozdulattal a gyantázott felülettel párhuzamosan, tépjük le a gyantát. Ez történhet majdnem bármilyen irányban - a cél az hogy minél kíméletesebbek és hatékonyabbak legyünk. Letépő csík nélkül használandó!

Nem tartalmaz sem fenyőgyantát (colophoniumot), sem méhviaszt. Ezért elegendő kellemes hőfokra melegítenünk. A MultifleX biztos nem fogja égetni a vendég bőrét! Minden bőrtípusra használhatjuk.

Szuper kíméletes - szuper eredmény! Próbáld ki Te is! Emeljük együtt magasabb szintre a gyantázást!

 

Just Wax FLEXI Teafa elasztikus gyanta

Elasztikus gyanta teafa kivonattal. Letépőcsík nélküli használathoz.

Ideális az érzékeny felületek gyantázására (arc, bikini, hónalj).

Használatával a gyantázás kíméletesebb, mivel kizárólag csak a szőrhöz tapad, így a bőrt nem tépi meg. Rövid 1,5 -2 mm szála eltávolítására is alkalmas.

Minden bőrtípusra használható.

 

Depil O.K Spanyol alacsony olvadáspontú gyanta,wax

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ GYANTA... gyors, hatékony és fájdalommentes. Az eredmény: tökéletesen sima, selymes bőr. Különböző bőr-és szőrtípusokra, évszakokra (nyári, téli) kifejlesztett speciális gyanták garantálják a tökéletes eredményt akár a legérzékenyebb bőrtípusokon és legérzékenyebb területeken is. Prémium minőségű gyanták jól beletapadnak a szőrzetbe és szinte kivétel nélkül már az első alkalommal 100%-os hatékonysággal, tökéletesen eltávolítják azt. Ezáltal elfelejthetjük a benövekedett szőrszálakat.

  • Depil Ok Tejes wax tejfehérjével

A tejfehérjés gyanta tökéletes választás azoknak, akiknek rendkívül érzékeny bőre a gyantázás alatt speciális védelmet és hidratációt igényel.

Bőrregeneráló tulajdonságai, tiszta fehér színe és kellemes illata révén a szőrtelenítés egy igazi élményt nyújt, mely során bőre visszanyeri egészségét

 

  • Depil Ok Levendula olajos wax

Természetes méhviaszt és levendula olajat tartalmaz.
Vékony rétegben felvihető, melynek köszönhetően sokkal kíméletesebben, fájdalommentesebben távolítható el.

 

PATRONOS GYANTA,WAX

Általában hintőporos, széles görgőfejjel ellátott, tapadássegítő adalékos gyantapatront,waxot használok. Ami az erősebb szőrzetre is kiváló.

Kati Kozmetika, Zugló | Minden jog fenntartva © 2020